Д-р Мариела Хитова – дерматолог

Д-р Мариела Хитова е български дерматолог с богат опит (включително международен) и множество квалификации в областта на дерматологията, венерологията и естетичната дерматология.

д-р Хитова

Завършила е медицина във ВМИ Плевен и има професионален опит с дерматологични, микологични и кожно-венерически заболявания. Има участия в различни научни събития, ТВ предавания и други обществени прояви. Членува в редица дерматологични и медицински дружества и асоциации. Притежава собствен патент.

Притежава сертификат, който й позволява да работи с дерматологичните лекарствени средства, които са регистрирани в Република България.

Доверявайки се на д-р Мариела Хитова за дерматологичните или естетични процедури, на които ще се подложите, вие се доверявайте на лекар, чието призвание е цялостната грижа за пациента.

Тя не просто лекува, но и активно участва в различни обществени прояви, свързани с превенцията на кожните болести, рака на кожата, предпазването от ХИВ/ СПИН и т.н.

научете повече за биографията на д-р Хитова»

Клиника ЕвроДерма, на която тя е съосновател, е едно модерно здравно заведение, където всеки пациент получава качествено обслужване, индивидуално отношение, диагностика с най-съвременно оборудване, процедури чраз модерни технологии и най-вече – човешко отношение, конфиденциалност и емпатия.

В рамките на клиника ЕвроДерма работи в три направления – дерматология, венерология и естетична дерматология.

  • Дерматология – Оперативен СО² лазер, дерматоскопии, биопсии, изследване за гъбички.
  • Диагностика и лечение на кожни заболявания – доброкачествени и злокачествени образувания на кожата, дерматомикози, гъбични и кожни инфекции, брадавици, вирусни кожни проблеми и т.н.
  • Венерология – превенция, консултиране и диагностика на болести и инфекции, предавани по полов път.
  • Медицински дейности в областта на венерологията – влагалищни инфекции, уретрално течение, ранички по гениталиите, HPV–инфекции, премахване на кондиломи, изследване за гъбички и др.
  • Естетична дерматология – химически пилинг, мезотерапия, колагенова мезотерапия, филъри, ботокс.