Защо започнах с ботокса на 30? (24часа)
20/11/2018
Regulatpro® Hyaluron – Красива завинаги с младост в бутилка!
23/11/2018

Клиника ЕвроДерма има удоволствието да работи преференциално в периода 15.11-15.12.2018 с продуктите на Vedra International

Изворът на красотата е вътре в теб!

За нас красотата е повече от това, което е видимо за очите. Поради това и дражетата Мерц Специал са създадени като грижа отвътре, която тялото трансформира в красива визия. Зародил се още през 1964 година, брандът се е наложил като истински експерт в красотата за естествено свежа кожа, блестяща коса и здрави нокти.

Красотата – от миналото до днес

Жените в древния свят са имали нужда от десетки слуги за всекидневните си разкрасителни процедури – ваните с мляко на Клеопатра са само един от примерите за разточителни естетични ритуали. Днес всичко е много по-лесно: всяка дама има нужда единствено от две дражета Мерц Специал.

МЕРЦ СПЕЦИАЛ Дражета са хранителна добавка, специално създадена да Ви дари със свежа кожа, блестяща коса и здрави нокти. Те съдържат уникална комбинация от витамини, микронутриенти и соев протеин, които доставят на тялото Ви веществата, от които се нуждае.

Съставките на МЕРЦ СПЕЦИАЛ Дражета са внимателно подбрани, за да доставят необходимите вещества в правилните пропорции, поддържайки естествените биологични процеси.

Продуктът съдържа витамин А, С, Е, витамини от групата В, както и фолиева киселина, биотин, цинк, желязо, цистеин, ниацин и метоинин. Съставките действат синергично, водейки до видими резултати, а именно:

·         Гладка, мека кожа и излъчване на свежест – до 48% по-малко груба и до 78% по-малко суха кожа*

·         Здрава и красива, блестяща коса – до 74% по-малко изтощена коса, повече активно растяща коса и значително по-дебел и плътен косъм*

·         Красиви, здрави нокти – до 18% по-бърз растеж на ноктите и до 14% по-гладки нокти*

Тайната на впечатляващия ефект на МЕРЦ СПЕЦИАЛ е специалната микро-таргетираща система (МТC или MTS), създадена по немска фармацевтична формула,  чрез която ефикасно се транспортират полезните съставки в тялото, като по този начин му позволява да изглежда възможно най-добре.

Изберете Мерц Специал Дражета!

Употребата на МЕРЦ СПЕЦИАЛ Дражета е изключително лесна. Взимайте по 1 драже 2 пъти дневно, сутрин и вечер. Първи резултати очаквайте след 20 дни. Пълен ефект се постига след 3 месеца.

Една опаковка МЕРЦ СПЕЦИАЛ Дражета съдържа 60 дражета, достатъчни за 1 месец, а в едно драже има само 2 калории.

Мерц Специал. Науката е красива.

*Независими експерти наблюдаваха 21 жени в продължение на 6 месеца, които приемаха МЕРЦ СПЕЦИАЛ Дражета