Дерматологът Бисера Котевска: Внимавайте с мокрите кърпички и антибактериалните продукти!
16/01/2018
Стрии – полезен материал за всички с този проблем
07/02/2018

15.01-15.02 за месец за ексклузивна работа с продуктите на Eucerin®

Клиника ЕвроДерма обявява периода 15.01-15.02 за месец за ексклузивна работа с продуктите на Eucerin® – 100 години изследователска дейност, посветена на грижата за кожата

Изследователски център на Beiersdorf в Хамбург, Германия

Вече повече от век Beiersdorf, компанията зад Eucerin®, е синоним на революционни иновации във формулите за грижа за кожата. От самото начало, изследователската и развойна дейност в Eucerin® върви ръка за ръка с дерматологичните изследвания.

Благодарение на работата с дерматолози и използването на съвременни технологии, Eucerin® гарантира надеждни и високоефективни продуктови иновации съгласно най-високите дерматологични стандарти.

“Чрез избора си на активни съставки и изискванията си за клинични изследвания, Eucerin® е синоним на отлично продуктово качество и на комбинация от ефективност и отлична поносимост от кожата.”

Благодарение на своите медицински опит, изследването на продукти за грижа за кожата и експертност, Eucerin® е марка за грижа за кожата, която предоставя холистичен подход в козметиката.

Подкрепен от над 100 години изследователска дейност в Beiersdorf, Eucerin® подчертава външната красота, вътрешната хармония и увереността. Като прави кожата видимо по-здрава и блестяща, Eucerin® е единствената марка, която е синоним на МЕДИЦИНСКА ГРИЖА ЗА КОЖАТА С ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ.