Kлиниката отново е представена сред най-добрите в изданията на медийна група “24 часа”
10/04/2019
Национална кампания Евромеланома 2019
27/05/2019

Месец Май Клиника ЕвроДерма работи ексклузивно с Avene!

СЛЪНЦЕТО е жизненоважно за нашето съществуване. Излагането на слънце помага за стимулиране на хормоните, които отговарят за настроението и емоционалното ни състояние. Ежедневното излагане на слънце значително намалява нервното напрежение и се бори с депресията.

Дерматологични Лаборатории Avène се грижат за кожата на потребителите чрез своето „ноу хау” – ШИРОКОСПЕКТЪРНА ЗАЩИТА от UV лъчи, благодарение на Оптимизирана Фотопротективна система.

В допълнение динамична галеника, адаптираща се към нуждите на всеки тип чувствителна кожа благодарение на ново поколение силиций, който абсорбира излишъка на пот и себум*. Усещането е за почти “гола” кожа, несравнимо, без ефекта на “маска” или бели следи. Цялостна клетъчна защита: с помощта на нов антиоксидантен комплекс- Пре-Токоферил и Тиалидин. Благодарение на бързата дифузия, Тиалидинът таргетира ранния оксидативен стрес и незабавно защитава ядрото на клетката и нейния изтоник на енергия- митохондриите – за предотвратяване вредите от слънчевата радиация. Тиалидинът перфектно допълва действието на Пре-Токоферил, прекурсор на витамин Е, чието бавно освобождаване предпазва клетъчните мембрани. Заедно те осигуряват пълна защита на клетките срещу свободните радикали. Термална вода Avène, уникална съставка с успокояващи, антииритативни и омекотяващи свойства.

Марката Avène Ви препоръчва продукти с  SPF 50+ за лице и шия:
Крем за суха чувствителна кожа SPF 50+ за истинско усещане на комфорт след нанасяне. Предлага се и в тониран вариант.

Повече Матиране от всякога: За мазна, чувствителна кожа, склонна към акне: Cleanance Слънцезащита SPF 50+ формулиран с Иновативна “Nude” текстура.

Флуидни формули:

Каква по- добра защита за нормалната комбинирана чувствителна кожа?

Флуид SPF 50+ с иновативна “Nude” текстура. Тониран флуид SPF 50+, обогатен с Витамин С  и озаряващи пигменти за сияйна кожа с равномерен тен.

Правилният рефлекс: Изключително практичен, джобен формат за пътуване в екстра тънка туба Reflexe solaire SPF 50 +. Навсякъде под ръка и лесен за нанасяне, благодарение на леката текстура като “втора кожа”.

 

 

Анти ейдж през лятото? Да, напълно възможно. Анти-ейдж слънцезащита SPF 50+ е с широкоспектърна UVB-UVA защита, АscofilineTM съставка за презареждане на кожата с колаген за повече стегнатост и еластичност и Термална вода Avène – успокояваща, антииритативна и омекотяваща. Dry-touch текстура без бели следи, която се разнася лесно без да оставя мазен и лепкав завършек. Формулата е без аромат за повече толерантност дори и за по-чувствителна кожа.

НОВО ПРЕЗ 2019 г.

СЛЪНЦЕТО Е НАВСЯКЪДЕ, НЕ САМО НА ПЛАЖА ПРЕЗ ЛЯТОТО…

Обяд на терасата, каране на колело, шопинг обиколка в средата на деня или около 14:00 ч. на обяд, разходка в парка и т.н. Дори когато сте в града съществуват причини, поради които несъзнателно се излагате на слънце. 80% от усвояването на UV лъчите е в града, когато кожата е минимално защитена. Защитете чувствителната кожа от слънцето по всяко време, дори и в града.  През 2019 г. Дерматологични Лаборатории Avène разработиха слънцезащитен продукт, който е перфектен за употреба в града. Той е мултифункционален и комбинира в себе си защитата на слънцезащитен продукт със свежестта на озарен тен. В- Protect SPF 50+ формула 3-в-1 за красива и защитена кожа всеки ден.

ФОРМУЛА 3-В-1 ЗАЩИТА ОТ UV ЛЪЧИ + ЕФЕКТ ЗАЩИТА ОТ ЗАМЪРСЯВАНЕ + РАЗКРАСЯВАНЕ.  ПАТЕНТОВАНА ФИЛТЪРНА СИСТЕМА

Минимален брой слънцезащитни филтри за широкоспектърна фотостабилна UVB-UVA защита, АНТИОКСИДАНТЕН КОМПЛЕКС: Два антиоксиданта – Пре – токоферил + Тиaлидин – са комбинирани с цел да неутрализират свободните радикали, генерирани от слънцето, заедно със замърсяващите частици и Термална вода Аvène успокояваща и антииритативна.

Променящата се текстура на продукта се дължи на микрокапсулираните пигменти, които се освобождават при нанасяне и оцветяват формулата, за да придадат на кожата  здравословен и сияен тен. NUDE УСЕЩАНЕ НА КОЖАТА

Добавянето на ново поколение силиций, осигурява  бързо абсорбиране и гаранция за невидим пудрен завършек. Оставя кожата кадифена и намалява лъщенето.

 

 

*Проведен тест за бързо абсорбиране със сквалан (еквивалент на себума, 100 μl ) и пот (100, μl ) върху слой стандартен силиций в сравнение с новото поколение силиций.