XX-та юбилейна конференция по дерматология “Проф.Дурмишев”
01/10/2019
Интервю с Д-р Хитова на тема Стерилна Козметика
18/12/2019

Национална кампания за диагностика и профилактика на кожните алергични заболявания

От 25 до 28 ноември 2019 ще се проведе станалата традиционнa единадесета Национална кампания за диагностика и профилактика на кожните алергични заболявания.

Tя е част от паневропейската инциатива на Европейската Академия по Дерматология и Венерология и ще обхване 8 големи дерматовенерологични клиники: съответно в София – УМБАЛ “Александровска”, Аджибадем Сити Клиник Токуда Болница, Дерматологична клиника ЕвроДерма;  Университетска болница „Пълмед“, Пловдив; както и университетските клиники в Стара Загора , Плевен, Варна и Кожно-венерологичното отделение в Русе. По време на кампанията пациентите ще бъдат консултирани и тестувани при нужда  безплатно. Желаещите  трябва да имат предварително записан час на следните телефони:

0884342246 или  070020017

Националната кампания се организира от Секцията по дерматоалергология към Българското дерматологично дружество (БДД) и е в рамката на “Healthy skin @t work” кампанията на ЕPOS (European Initiative for the Prevention of Occupational Skin Diseases) в която участват 30 европейски страни