26-та Антарктическа експедиция и Проф. Цанков, който за шести път е част от екипа
09/11/2017
PLASMAGE – новата концепция за постигане на СЪВЪРШЕНСТВО!
28/11/2017

На 21 и 22 ноември в клиника ЕвроДерма ще се проведе частта за професионални алергии при маникюристи, фризьори и козметици

1. Контактните алергични състояния се увеличават с бърз темп, адекватно на рисковете от околната среда и все повече пациенти идват точно с такива оплаквания при нас. Българското Дерматологично Дружество и Европейската Академия по Дерматология и Венерология провеждат национална кампания за безплатно алергологично тестуване.

На 21 и 22 ноември в клиника ЕвроДерма ще се проведе частта за професионални алергии при маникюристи,фризьори и козметици.

Не пропускайте възможността да определите точно причинителя на вашето състояние. Лекарите ни ще ви препоръчат подходящото лечение и поддържащи мерки.

2. Псориазисът е социално значимо заболяване, което създава големи проблеми в начина на живот на засегнатите хора. Всички пациенти могат да си запишат час през м. ноември за безплатна консултация в клиниката – ще им бъдат дадени необходимите препоръки, направени точните изследвания, определени насоките за поведение индивидуално. Сега е времето за подготовка за зимния, по-тежък период на болестта. Вашето здраве е и наш ангажимент.