Представяне на клиниката ни в най-новия и най-професионалния сайт за естетика-резултат от наблюдения,творчество и желание на наши добри партньори.
25/06/2019
Доц. д-р Жана Казанджиева: Задължително използвайте козметика със защитен фактор за лятото
01/10/2019

Нежен пилинг, който ще разкрие блясъка на кожата ви

Изпитанията пред комбинираната, мазна и акнеична кожа

При комбинирана, мазна и акнеична кожа, излишният себум разширява порите и прави кожния релеф неравен, а тенa – сивкав. Кожата е удебелена, особено в Т-зоната. Тъй като омазнаването отразява светлината в лъщящите зони, цялостният ефект е уморена и изтощена кожа.

Нежната регенерираща сила на AHA киселините

Когато правят пилинг терапия на жени с акне, дерматолозите често използват алфа-хидрокси киселини (AHAs). AHA киселините изтъняват роговия слой на кожата, като нарушават връзките между клетките. AHA киселините са известни със свойствата си да ексфолират, хидратират, синтезират колаген и да намаляват бръчките и фините линии, както и да подобряват еластичността и блясъка.

 

Решението на BIODERMA за жените с мазна и акнеична кожа е Sébium Night Peel

Ефективното действие на Sébium Night Peel, който нежно изравнява и възстановява кожата се дължи на 3 основни съставки:

15% ГЛИКОЛОВА КИСЕЛИНА

Най-лесно разградимата AHA киселина – гликоловата киселина прониква дълбоко и нежно в кожата. Формулата с 15% концентрация на гликолова киселина изравнява текстурата на кожата, намалява несъвършенствата и озарява тена.

D-ПАНТЕНОЛ

Форма на витамин B5, D-пантенолът подобрява хидратацията, изглажа релефа и възстановява кожната бариера, като по този начин намалява възпаленията.

FLUIDACTIV™

Патентовната от BIODERMA терапия за коригиране на себума е комбинация от антиоксиданти, които по биологичен път възвръщат нормалното качество на себума. Предотвратявайки окисляването на сквалена, Sébium Night Peel помага на кожата да бъде гладка, а порите да са чисти и отворени.

За максимален ефект препоръчваме употребата на следните продукти от гамата Sebium, като част от Вашата ежедневна рутина:

  1. Sébium H2O

Дерматологична мицеларна вода

Почиства, премахва грима, пречиства кожата без да я изсушава.

  1. Sébium Pore Refiner

Коригиращ концентрат за разширени пори

  1. Sébium Night Peel

Нежен дерматологичен пилинг, който ще разкрие блясъка на кожата ви.