Подготовка за различни видове изследвания
27/04/2017
За максимална защита под слънчевите лъчи
03/05/2017

През месец май имаме удоволствието да работим преференциално с продуктите на Pierre Fabre

През месец май имаме удоволствието да работим преференциално с продуктите на Pierre Fabre. Ще се проведат различни инициативи,ще имате много подаръци при нас,ще се включим заедно отново в Евромеланома на 17.05 – не пропускайте да направите своя безплатен скрининг за рак на кожата! – ще ви запознаем с предимствата на най-добрата слънцезащита за вас. Очакваме ви!
 Ето и интересна информация за историята на френската дерматокозметика:

От здравето към красотата

 

Историята на Лаборатории Pierre Fabre започва от семейна аптека в малкото градче Кастр, в Южна Франция. Там, през 1961г. се поставят основите на една от най-големите фармацевтични компании в света, носеща името на нейния основател – мосю Пиер Фабр.

 

 

Изключителният фармацевт залага ценности – хуманизъм и етика, и философия – от здравето към красотата, отправната точка при разработката, изследванията и представянето на всеки един продукт.

Водещият стремеж на Лаборатории Pierre Fabre е постоянното търсене на иновативни решения за подпомагане лечението на редица дерматологични състояния на кожата и косата, но също така и адаптирани грижи, разкриващи тяхната красота, с особено внимание към всеки тип.

 

 

С такова посвещение се раждат и развиват марките: Eau Thermale Avène с едноименната Термална вода Avène , успокояваща и антииритативна, за чувствителната кожа; A-DERMA – нежна милувка за уязвимата кожа, на базата на селектирания Овес Rhealba® и Ducray – грижите за кожа и коса, които променят ежедневието, бранд с история, датираща още от 1930г…

Повече от 50 години, доказан лидер, Лаборатории Pierre Fabre се ангажират с множество социални мисии, като подхода Ботаническа Експертиза за отговорно разработване на растителни активни съставки и продукти; осигуряване на достъп до лечение с медикаменти и създаване на бази за обучение на бъдещи здравни специалисти в страни от третия свят, с ресурсите на Фондация Pierre Fabre, основен акционер на компанията.

 

 

В този установен баланс между хуманизъм и постоянни научни изследвания, изпъква нашата обща цел – да се погрижим за заобикалящия ни свят, а от там следва и мотото на компания, което чертае пътят на симбиоза от ново и старо, от природата и технологиите – „От здравето към красотата“…

 

Повече информация за дермо-козметичните марки на Pierre Fabre, представени на българскяи пазар, можете да намерите в официалните им страници:

www.eau-thermale-avene.bg/ 

www.aderma.bg

www.klorane.bg

www.facebook.com/ducraybulgaria/

www.elancyl.bg

www.galenic.com

www.renefurthere.bg