Regulatpro® Hyaluron – Красива завинаги с младост в бутилка!
23/11/2018
Терезиенойл МЕД
17/12/2018

Пробиотик, атопични реакции, имунитет

Мащабни проучвания в Европа са показали, че приемането на специфични пробиотици по време на бременност и през първата година на бебето, могат да допринесат за доброто здраве на майката и детето.

В днешно време, 61,9% от бебетата имат генетична предизпозиция относно появата на поне едно алергично заболяване.

Мултищамният симбиотик Омнибиотик Панда е специално разработен за повлияване на алергична диатеза при високорискови деца.

Омни Биотик Панда е комбинация от 3 различни, естествено населяващи чревния тракт полезни бактерии в количество над 3 млрд. лиофилизирани полезни бактерии една доза:

Lactococcus lactis W58,

Bifidobacterium lactis W52,

Bifidobacterium bifidum W23

 

               Как действа?

o   Омнибиотик Панда подпомага съзряването на детската имунна система и повлиява развитието на полезни микроорганизми в чревния тракт на бебето

o   Омнибиотик Панда предоставя възможност за предпазване от  атопични прояви, ако е прилаган преди и след раждането.

o   Омнибиотик Панда води до облекчение на и запекът от 40% на 2,4% на бъдещите майки, а при бебетата – на коликите – от 30% на 4,9%.

 

Омнибиотик Панда не съдържа животински белтък, глутен, мая и лактоза.

Подходящ е за прием от диабетици и хора с лактозна непоносимост.

 

Препоръчителна дневна доза – 1 саше дневно.

Бременни: Въз основа на проведени проучвания, при алергичен дисбаланс се препоръчва ежедневният прием на Омни Биотик Панда да започне най-късно от 8-ия месец на бременността. Изсипете съдържанието на сашето в 125 ml вода (1/2 водна чаша) и разбъркайте, оставете 10 минути да се активира, разбъркайте още веднъж и изпийте.

Бебета от раждането: разтворете 1 саше Омни Биотик Панда в 2 супени лъжици мляко или преварена вода, оставете за 10 мин. и накапете с пипета директно в устата на бебето. Ако не кърмите бебето си, разтваряйте всеки ден по 1 саше Омни Биотик Панда в шишето за хранене.