За клиника ЕвроДерма

Клиника ЕвроДерма е основана през 2013 година и е резултат на общото желание и ентусиазъм на трима от водещите дерматолози в България – д-р Хитова, доц.Казанджиева и проф.Цанков . Ние решихме да обединим знанията и уменията си в различни области на нашата специалност и да предложим на пациентите си съвременно, модерно, европейско ниво на дерматологични, венерологични и естетични прегледи и консултации.

Клиниката разполага с хирургичен СО2 лазер за оперативни процедури, фраксел за заличаване на белези и корекция на бръчки, отстраняване на брадавици, себорейни кератози, фиброми и други доброкачествени новообразувания на кожата; АЛМА лазер за естетични процедури – заличаване на капиляри,хемангиоми и малки венозни съдове, отстраняване на нежелано окосмяване, лазерно лечение на гъбички на ноктите, премахване на татуировки и хиперпигментации; лазерен неоперативен лифтинг – ClearLift; апарат ГУНА- фореза за колагенова мезотерапия; апарат Coccon за въздействие върху целулита; електрокоагулатор; селективна диагностика на микотичните заболявания; стандартни и специфични алергологични тестове – епикутанно тестуване, прик тест, тест за кожна чувствителност; дерматоскопия и всичко, което е необходимо за да е пълно и точно лечението.

В клиника ЕвроДерма се работи само с одобрени сертифицирани продукти и машини, след преминато съответно обучение. Задължително се провеждат периодични поддържащи курсове и работни срещи по определени сектори. Към клиниката има разкрити четири специализирани центъра. Тук се провеждат и клинични проучвания,одобрени от ИАЛ,под надзора на местната Етична Комисия.

Специалистите в Клиника ЕвроДерма са известни имена в българската дерматология, с голяма практика, високо квалифицирани, с множество публикации и специализации в чужбина

Всяка сряда от 18.00ч екипът на ЕвроДерма прави консилиум, на който се обсъждат пациенти с диагностични и терапевтични проблеми, прегледани в клиниката.

При желание от страна на пациента клиника ЕвроДерма може да осигури консултация със световно известни специалисти в чужбина.

В Клиника ЕвроДерма ще бъдете посрещнати от усмихнат персонал на рецепцията, готов да отговори компетентно на всичките ви въпроси.