ALMA лазерна система

Най-модерната лазерна система за заличаване на капиляри, хемангиоми и малки венозни съдове, отстраняване на нежелано окосмяване, лазерно лечение на гъбички на ноктите, премахване на татуировки и хиперпигментации; лазерен неоперативен лифтинг – ClearLift

Ефективното лечение за естетически несъвършенства

Фактори, допринасящи за появата на бръчки са възрастта, наследствеността, слънчевите лъчи, тютюнопушенето и алкохола, неправилното хранене и др.

Alma Laser, Israel са лазерни технологии, способни да се справят с тези проблеми и някои други заболявания на кожата – фини линии, бръчки и фото-възраст на кожата, както и на леки белези от акне.

С предварително програмирана продължителност на импулса и скоростта на повторение Harmony®XL laser system дава невероятни резултати. 1 320 нанометровата дължина на вълната достига дълбоко и отстранява нежеланите натрупвания.

Предимства за пациента

  • Ефективното лечение на фини линии, бръчки и фото-възраст на кожата
  • Дълбоко проникване и ефективно лечение на естетически несъвършенства

Alma Lasers – най-ефикасната епилация

Лазерната епилация е не просто най-популярната процедура в сферата на неинвазивната естетика, но и държи най-високи нива на растеж.

Премахването на нежеланото окосмяване с Alma Lasers – Israel – LP Nd YAG се постига чрез лазерна система с дължина на вълната 1064 nm прониква най-дълбоко и обхваща косми с различна дълбочина.

ALMA LASERS разполага с три патента за трайно обезкосмяване:

  • Системата LEO (light energy optimization) е последно поколение многофункционални системи за фото-епилация и фото-терапия на фирмата ALMA LASERS и благодарение на 2-те си патентовани технологии дава отлични резултати в областта на епилирането с минимален брой процедури и, освен това, е приложима за по-тъмни кожи и по-светли косми.
  • AFT™ (advance fluorescence) – уникална система на филтриране, подобряваща проникващата способност на светлината без да е необходимо използване на енергия, чието ниво може да навреди на кожата.
  • EDF™ (equally distributed fluence) – равномерно разпределен енергиен поток. Това уникално нововъведение направи възможно удължаването на импулса при по-умерени енергийни пикове и победи едно от основните ограничения в съвременната PL – технология.

Как действа технологията?

Диодните лазери са най-ефективното средство за постигане на трайно обезкосмяване в момента. Лъчите от лазерния диод проникват през повърхността на кожата и, стигайки до фоликула на косъма се абсорбират от пигмента в него, а акумулираната топлина уврежда фоликула. За да бъдат унищожени фоликулите, те трябва да съдържат пигмент в изобилие, което се случва единствено в активната фаза на растеж на косъма. Тъй като не всички косми са в активна фаза по време на процедурата, се налага серия от процедури. Обикновенно са необходими шест до осем или повече процедури за да се намали перманентно броя на растящите косми с повече от 80%, шест месеца след терапията. Когато космите са фини или светли, или кожата е тъмна е възможно да са необходими повече от 8 процедури за постигането на оптимален ефект. Продължителността на манипулацията е според площта на целевата част от тялото. Може да се извърши през всеки сезон. Космите над нивото на кожата в зоната, която ще бъде третирана, следва да бъдат предварително отстранени чрез депилaтоар или избръсване. По време на процедурата може да се усети парене, усещане което е с пъти по-поносимо в сравнение с традиционните методи за фотоепилация.

Система Soprano™ XL на Alma Lasers извършва лазерна епилация чрез диоден лазер с дължина на вълната 1064 nm. Диоднят лазер достига до дълбочина, на която се намират космените фуликули, а скоростта от 10 пулса в секунда позволява епилацията да се извършва в движение. Всеки пулс представлява излъчването на лъч от диода на Soprano™ XL за няколко милисекунди. Лъчите проникват през повърхността на кожата и когато достигнат до фоликула на косъма се абсорбират от пигмента в него, а акумулираната топлина уврежда фоликула. По време на процедурата може да се усети парене, усещане което е с пъти по-поносимо в сравнение с по-старите методи за фотоепилация.

Основни предимства за пациентите

  • Удобно лечение, с по-малко дразнене
  • Ефективно , постоянно намаляване на космите
  • Няма странични ефекти

В Клиника ЕвроДерма ще бъдете посрещнати от усмихнат персонал на рецепцията, готов да отговори компетентно на всичките ви въпроси.