За максимална защита под слънчевите лъчи
03/05/2017
SunsiMed
16/05/2017

Грижите, които променят ежедневието – DUCRAY

Дерматолозите винаги съветват, но жените често забравят, че слънцето причинява 80% от следите на годините върху кожата…

 

UVA лъчите предизвикват оксидативен стрес, отговорен за увреждания на клетките и провокиращ изменения в структурата на ДНК, в основата на значителни щети за кожата. Тези лъчи са отговорни и за разрушаването на колагеновите и еластинови влакна в дермата, както и нарушаване на правилното протичане на синтез на пигмента меланин. В резултат – появяват се кафяви петна, бръчки и кожата губи своята стегнатост – признаци на т.нар. фотостареене.

Серията Melascreen на Дерматологични лаборатории Ducray  е разработена за ограничаване и намаляване на тези прояви.

Melascreen UV SPF50+ Лек и Богат крем осигуряват много висока слънцезащита от UVB и подсилена от UVA лъчи, благодарение на патентована филтърна система, разработена според слънцезащитната експертиза Пиер Фабр – минимум брой филтри, подбрани за ефикасност и безопасност. В плюс към иновативната формула е съставка, която подпомага изсветляването на кафявите петна и осъществява антиоксидантен ефект, за допълнителна защита на клетките от вредното влияние на свободните радикали.

Леки и фини текстури, доставящи удоволствие при употреба, а тубата с обезвъздушен дозатор позволява прецизно дозиране за приложение.

 

В гамата Melascreen има 3 продукта, редуциращи следите от фотостареене:

  • Melascreen Фотостареене Глобал серум – иновацията, която коригира кафявите петна и бръчките, както и загубата на стегнатост.
  • Melascreen Фотостареене Нощен крем подхранва и уплътнява кожата, изравнява тена и коригира кафявите петна.
  • Melascreen Фотостареене Глобална грижа за ръце SPF 50+ – защита от и коригиране на петна, и с хиалуронова киселина за възвръщане стегнатостта на кожата.

За повече информация, последвайте феновете на марката на: www.facebook.com/ducraybulgaria/