Поддръжка на кожата през есента
22/05/2017
Участие на клиниката в националната кампания за алергични заболявания
23/05/2017

Модерното решение при слънчеви зачервявания

Дали ще се насочите към родното Черноморие или ще предпочете чужбина, без значение дестинацията, грижата срещу раздразнения е неизменна за прекарването на една спокойна ваканция.

 

Продукти, с които да се изправите не само срещу слънцето, но и такива, които да успокоят кожата ви, след като тя е била засегната от слънчевите лъчи.

Дерматологични лаборатории A-Derma предлагат иновативното решение – Epithéliale A.H Duo Ултра-възстановяващ крем срещу остатъчни следи, който не само подобрява и възстановява доброто състояние на кожата при повърхностни увреждания (при одрасквания, ожулвания, нарушаване целостта на кожата и др.), но и успокоява зачервяванията и чувството за парене след излагане на слънце.

Комплексът от съставки CICAHYALUMIDE®, с хиалуронова киселина и екстракт от Кълнове от Овес Rhealba® осигурява ускорено кожно възстановяване и подпомага намаляването на остатъчните следи по кожата.

 

Прозрачната и нелепнеща текстура, обогатена с хидратиращи агенти, се нанася лесно и приятно. Оставя кожата мека и хидратирана.

Лекарите го изписват и фармацевтите препоръчват много често на малки и големи, за незабавно успокояване на ежедневни повърхностни кожни проблеми: повърхностни раздразнения, увреждания на кожата, резултат от действие на външни фактори… За всички увреждания на епидермиса, от които има риск да останат остатъчни следи по кожата.

За повече информация, посетете сайта на марката: http://aderma.bg/

Присъдинете се към последователите на A-Derma на: www.facebook.com/adermabg/