Клиника ЕвроДерма има удоволствието да работи преференциално в периода 15.11-15.12.2018 с продуктите на Vedra International
20/11/2018
Пробиотик, атопични реакции, имунитет
04/12/2018

Regulatpro® Hyaluron – Красива завинаги с младост в бутилка!

Регулатпро Хиалурон е изцяло натурален продукт с мощно анти-ейдж действие за поддържане на гладка и тонизирана кожа. Тайната на несравнимия ефект на Регулатпро Хиалурон се крие в силата на патентованата Регулат есенция. Получена от отгледани при сертифицирани био условия свежи плодове, зеленчуци, ядки и подправки чрез уникален метод на каскадна ферментация, тя има изключителна способност да пренася молекулите на хиалуроновата киселина и да помага на тялото бързо и лесно да усвои незаменими микронутриенти – съчетание на концентрираната сила на природата с високо иновативна наука.

 

Независимият Институт за дерма тестове потвърждава бързия ефект в рамките на само 40 дни*:

• Намалява бръчките с 38%
• Подобрява тургора на кожата с 37%
• Заглажда кожата с 27%
• Повишава еластичността с 26%
• Усилва здравината на косата при 50% от участниците в изследването
• Заздравява ноктите при 45% от участниците в изследването

Regulatpro® Hyaluron бързо премахва следите на възрастта.

Препоръчителен период на прием за максимален ефект:
2 месеца
Еднократна дневна доза:
20 ml (1 флакон)
За поддържане на ефекта:
2 пъти по 1 флакон седмично

За повече информация : http://regulat.bg/

 

 

Информация за игра във ФБ:

 

Включете се в Играта на Ведра и клиника Евродерма:

 

Номинирайте своя приятелка в коментарите и и подари здраве , свежест и красота за кожата и на 29.11 ще изтеглим една победителка , които ще спечели една опаковка Регулатпро Хиалурон- младост в бутилка.
Защото вашата кожа го заслужава!

Регулатпро Хиалурон осигурява SOS хидратация в дълбочина , изглажда тена , подобрява състоянието на кожата , косата , съединителната тъкан и ноктите!
Каква е тайната?
Регулатпро Хиалурон съдържа хиалуронан с ниска мулекулна маса , което улеснява пълното му усвояване от организма . Освен това съдържа и Regulatessenz , която има способността да транспортира хиалуроновата киселина, цинка, биотина , силиция , медта и всички витамини , които се съдържат в Регулатпро хиалурон до таргетните клетки!

 

 

 

Срок на играта: 29.11.2018г.