Грижите, които променят ежедневието – DUCRAY
10/05/2017
Брадавиците-как да се справим с тях
22/05/2017

SunsiMed

Фотозащитният продукт, с доказана ефикасност при пациенти в риск, който защитава от UVA и UVB лъчите и предотвратява риска от актинична кератоза, рак на кожата и фотоиндуцирано стареене.

Повторяемото излагане на UVA и UVB лъчи са основен фактор в преждевременното стареене на кожата и основна причина за появата на рак на кожата.

Дерматологични лаборатории Avène допълват слънцезащитната линия и представят ново медицинско изделие клас I – SunsiMed.

Изключителната формула на SunsiMed

Ексклузивен комплекс Sunsitive® protection:

  • 4 фотозащитни филтри в патентована и фотостабилна система. Осигурява широкоспектърна UVB-UVA защита и гарантира ефикасност, безопасност и висока толерантност;
  • Пре-токоферил, мощен антиоксидант, фотостабилен прекурсор на витамин Е с удължено освобождаване, за допълнителна защита на клетките от вредното влияние на свободните радикали.
  • Термална вода Avène, чиито успокояващи и антииритативни свойства са широко признати. Богата на активни елементи, Термалната вода Avène дължи своето действие на уникален и постоянен състав. Благодарение на тези свойства, тя намалява реактивността на клетките, отговорни за хиперчувствителността на кожата

И съставката Phisol-K за подсилена ефикасност

Представлява емулгатор, който позволява много равномерно приложение върху кожата на пациенти в риск. Става въпрос за молекула, която позволява постигането на много фина емулсия, благоприятстваща доброто разпределение на слънцезащитните филтри върху кожата. Ефектът „защитен щит“ е подсилен.

Текстурата е лека dry touch, приятна да нанасяне. Флаконът-помпа позволява прецизно дозиране при употреба – нанасяне сутрин на посочен брой дози за съответна зона, и реапликиране отново в случай на продължително излагане на слънце.

За повече информация,посетете сайта на марката:  https://www.eau-thermale-avene.bg/

     Присъединете се към феновете на Avène на:  https://www.facebook.com/avenebg/