През месец май имаме удоволствието да работим преференциално с продуктите на Pierre Fabre
27/04/2017
Грижите, които променят ежедневието – DUCRAY
10/05/2017

За максимална защита под слънчевите лъчи

avene-zashtita

Да, ваканцията е супер! Лятото, слънцето, морето или някъде сред природата – време да презаредим батериите…, но да не забравяме, че нашата кожа се нуждае от адекватна за нуждите ѝ грижи.

Слънцезащитата на Eau Thermale Avène е с тройна ексклузивна комбинация:

  • Комплекс от минимум брой филтри, избрани за ефикасност и безопасност, за широкоспектърна UVA и UVB защита;
  • Пре-токоферил, мощен антиоксидант, с продължително действие, с цел допълнителна защита на клетките от вредното влияние на свободните радикали;
  • Термалната вода Avène, която е в основата на формулите на всички продукти от марката, с успокояващи и антииритативни свойства.

Използването на слънцезащита ни позволява да предпазим кожата си от вредното влияние на UVA и UVB лъчите, не само видимото изгаряне, но и да съхраним младостта й.

За първи път, Дерматологични лаборатории Avène, предлагат анти-ейдж активна съставка в слънцезащитен продукт, за да се осигури подсилена защита срещу фото-индуцирано стареене на кожата.

Слънцезащита анти-ейдж SPF 50+ на Avène съчетава фотозащитен комплекс Sunsitive® protection (патентована филтърна система + Пре-токоферил + Термална вода Avène) и AscofillineTM, анти-ейдж „архитект” активна съставка, налична в анти-ейдж серията PhysioLift на Avène. Флуидна текстура, лека и прозрачна при нанасяне, разработена с познанията и уменията на нашите експерти, за едно несравнимо dry touch удоволствие.

Важно допълнение в грижата е „правилната употреба на слънцето“ и периодично подновяване на слънцезащитата.

Като допълващ нежен жест към ритуала за грижа за вашата кожа, напръскайте с фина струя Термална вода Avène. Подновявайте впръскванията при излагане на слънце, за  освежаване и успокояване през горещите дни.

За повече информация, посетете сайта на марката: http://eau-thermale-avene.bg/

Присъдинете се към феновете на Avene на: www.facebook.com/avenebg