Когато професионализмът срещне модерната практика – клиника EвроДерма

Клиника ЕвроДерма е плод на обединените професионални усилия и компетенция на трима от водещите дерматолози в България – д-р Хитова, доц. Казанджиева и проф. Цанков. Те съумяват да обединят под един покрив не само знанията и уменията си, но и да предложат на своите пациенти едно европейско, модерно и съвременно лечение на проблеми в сферата на  дерматологията и венерологията, както и да извършват естетични прегледи, консултации и манипулации. Привличат най-добрите специалисти за съмишленици и избират най-будните специализанти за помощници –  така разчитат на повече от 15 колеги, които ни впечатляват с отдадеността и професионализма си.

Знаем колко трудно се печели доверие, когато става дума за здравето и красотата ни. Екипът на клиника ЕвроДерма обаче, ни показва, че е възможно да има истинска симбиоза между доказаните специалисти и устремените знаещи лекари, което ни кара да се чувстваме спокойни и в сигурни ръце.

Безкомпромисното качество на предлаганите услуги се гарантира и с факта, че в клиниката се работи само с одобрени сертифицирани продукти и машини, след преминато съответно обучение.

Към клиниката има разкрити четири специализирани центъра.  Първият е лечение на хемангиоми в кърмаческа и детска възраст, вторият е за лечение на микози, а останалите два са за лечение на витилиго –  Vitiligo Clinic /първата в България, Централна и Източна Европа/ и лечение на алергични кожни заболявания със специфично тестуване, към който има и разкрито Училище за атопици като съвместен проект с Международната Фондация за атопичен дерматит.

ЕвроДерма разполага с впечатляваща апаратура като хирургичен СО2 лазер за оперативни процедури с фраксел за заличаване на белези и отстраняване на фиброми и други доброкачествени новообразувания на кожата. Клиниката предлага и диагностика на микотични заболявания и специфични алергологични тестове, дигитална дерматоскопия, специфични лампи и всичко необходимо за пълното лечение на всеки един клиничен дерматологичен проблем.

Откриваме и АЛМА лазерна платформа за естетични процедури като заличаване на капиляри и хемангиоми, SHR отстраняване на нежелано окосмяване, лазерно лечение на гъбички на ноктите, премахване на татуировки и хиперпигментации. Можем да направим и лазерен неоперативен лифтинг с ClearLift.

Да изпробваме апарата ГУНА – фореза за колагенова мезотерапия или Dermashine balance за хиалуронова и PRP, или пък да се спрем на безспорно най-добрия в сферата радиочестотен Venus Viva, вариантите са много.

Естетичните процедури тук покриват целия спектър на най-ефективните и доказани антиейдж манипулации, които се извършват само с утвърдени марки продукти.

Харесва ни, че нищо не е на всяка цена. Специалистите тук отказват, когато сметнат манипулацията за излишна или желания ефект за неестествен. Умереният и изящен почерк си личи в лицето на всеки пациент тук. Идеологията на клиника ЕвроДерма ни печели с принципността си –  труден, но достоен избор в конкурентна среда. Сега разбираме защо мотото на клиниката е „Вашата единствена кожа заслужава най-доброто!”.

Не пропускаме да забележим, че персоналът на рецепция ни посреща и изпраща с усмивка, дискретно ни съдейства и отговаря на  всеки наш въпрос. Удобната централна локация и модерна сграда, в която се помещава клиниката е само още един плюс.

Можетe да запишете час за консултация или преглед на телефон 0700 200 17 или GSM 0884 342 246, а адресът на клиниката е София, бул.Пенчо Славейков №4.