За клиника ЕвроДерма

Клиника ЕвроДерма е основана през 2013 година и е резултат на общото желание и ентусиазъм на трима от водещите дерматолози в България – д-р Хитова, доц. Казанджиева и проф. Цанков. Ние решихме да обединим знанията и уменията си в различни области на нашата специалност и да предложим на пациентите си съвременно, модерно, европейско ниво на дерматологични, венерологични и естетични прегледи и консултации.

Клиниката разполага с хирургичен СО2 лазер за оперативни процедури, фраксел за заличаване на белези и корекция на бръчки, отстраняване на брадавици, себорейни кератози, фиброми и други доброкачествени новообразувания на кожата; АЛМА лазер за естетични процедури – заличаване на капиляри, хемангиоми и малки венозни съдове, отстраняване на нежелано окосмяване, лазерно лечение на гъбички на ноктите, премахване на татуировки и хиперпигментации; лазерен неоперативен лифтинг – ClearLift; апарат ГУНА - фореза за колагенова мезотерапия; апарат Coccon за въздействие върху целулита; електрокоагулатор; селективна диагностика на микотичните заболявания; стандартни и специфични алергологични тестове – епикутанно тестуване, прик тест, тест за кожна чувствителност; дерматоскопия и всичко, което е необходимо за да е пълно и точно лечението.

В клиника ЕвроДерма се работи само с одобрени сертифицирани продукти и машини, след преминато съответно обучение. Задължително се провеждат периодични поддържащи курсове и работни срещи по определени сектори.

Към клиниката има разкрити четири специализирани центъра. Тук се провеждат и клинични проучвания, одобрени от ИАЛ, под надзора на местната Етична Комисия.

ЕвроДерма има договор с МБАЛ Токуда за хистопатология и хоспитализация на проблемни пациенти.
Клиниката е сертифицирана по ISO 9001:2015 - система за управление на качеството.