За клиника ЕвроДерма

Клиника ЕвроДерма е основана през 2013 година и е резултат на общото желание и ентусиазъм на трима от водещите дерматолози в България – д-р Хитова, доц. Казанджиева и проф. Цанков. Ние решихме да обединим знанията и уменията си в различни области на нашата специалност и да предложим на пациентите си съвременно, модерно, европейско ниво на дерматологични, венерологични и естетични прегледи и консултации.

 
Клиниката разполага с хирургичен / фракселен СО2 Lutronic лазер за оперативни и естетични процедури; АLMA лазерна платформа HarmonyXLpro  - 4D ClearLift, LP, DVL, лечение на гъбички и премахване на капиляри, татуировки и пигментни петна; диоден лазер за епилация; колагенова GUNA-фореза; Venus Viva мултиполяр/нанофраксел радиочестота; апарат Dermashine за мезотерапия; лазерен неоперативен лифтинг – ClearLift; апарат ГУНА - фореза за колагенова мезотерапия; Zemits GlareOxy кислородна терапия със студен лазер и серуми; Zemits Skin анализатор на лицето; Narrowband стена и фокусирани апарати със специфична дължина на вълната за терапия на псориазис и витилиго;  Kernel LLLT лазер за лечение на косопад; диамантено микродермабразио; електрокоагулатор; дигитален дерматоскоп; електрокоагулатор; селективна диагностика на микотичните заболявания; стандартни и специфични алергологични тестове – всичко, което е необходимо за да е пълно и точно лечението.

В клиника ЕвроДерма се работи само с одобрени сертифицирани продукти и машини, след преминато съответно обучение. Задължително се провеждат периодични поддържащи курсове и работни срещи по определени сектори.

Към клиниката има разкрити четири специализирани Центъра. 

Клиниката е регистриран от ИАЛ Център за клинични проучвания.

На основание чл. 91, ал. 6 и 10 от Закона за лечебните заведения и чл. 17, ал. 1, 4 и 5 от Наредба N° 8, Клиника ЕвроДерма е първата акредитирана частна  дерматологична клиника за обучение на специализанти.

Клиника ЕвроДерма има договор с МБАЛ Токуда за хистопатологични изследвания и хоспитализация на проблемни пациенти.

Клиниката е сертифицирана по ISO 9001:2015 - система за управление на качеството.