Представяне на клиниката в годишното приложение” Здраве” на в-к Капитал

Клиника „ЕвроДерма“ – София, е резултат от общото решение и усилия на трима от водещите дерматолози в България – д-р Хитова, доц. Казанджиева, проф. Цанков – и вече четири години предоставя абсолютно всички видове прегледи, изследвания и манипулации в областта на дерматологията, венерологията и естетичната медицина. Дейността постепенно се разраства и сега в нея работят повече от 10 дерматолози със специалност.

Тук се разчита на високия професионализъм, компетентност, опит, иновации и конфиденциалност. Знанията и уменията са гарантирани със съответните сертификати и специализации, апаратурата е високотехнологична и лицензирана, лекарите са едни от честите лектори и в чужбина, провеждат се обучения на колеги в различни направления.

Към клиниката има разкрити четири специализирани центъра – за лечение на витилиго, за лечение на хемангиоми при деца, за кожни микози, за алергологични заболявания. Развити са дерматохистопатологията, лечението на псориазис, всички направления на естетичната дерматология, провеждат се клинични проучвания, организират се социални активности.

Ако търсите дискретност, усмихнати лица, точна диагноза, съвременно лечение – клиника „ЕвроДерма“ безспорно е вашият избор.