Ирина Флорин За Клиника ЕвроДерма

Кожата на една жена говори много за нея. С безупречния си вид и умението да балансира ежедневието си с правилните навици, Ирина Флорин е нашето вдъхновение! 
 
Красивата кожа е резултат от грижи, балансиран начин на живот и някой ежедневни тайни, които тя споделя специално с Клиника ЕвроДерма. Ето ги и тях: 
 
Обичайте кожата си. Обгрижвайте я. Тя е един от най- важните органи!
 
Красотата винаги започва отвътре- навън. Пийте вода, не сокове! Плодовете и зеленчуците са елексир за кожата. Хранете я така, както искате да изглежда. 
 
Не излизайте без слънцезащитен фактор. Ако сте повече време навън, носете в себе си и го нанасяйте повторно.
 
Постоянната хидратация е най-прекият път към здрава и гладка кожа. Страхотен приятел за горещите дни е и хидратиращата вода за лице във формата на спрей. Когато усетите стягане или зачервяване се пръскайте обилно.
 
Наспивайте се! Сънят е един от основните фактори за красива кожа. Вечер преди сън чай от лайка ще ви релаксира.
 
Тренирайте! Поддържайте кожата тонизирана и стегната.
 
Не носете грим през лятото. Не го препоръчвам, ако нямате специален повод. Професията ми е такава, че налага използването му на сцена често, но веднага след това почиствам идеално лицето си и знам, че с времето кожата ми се отблагодарява за този навик.
 
Никога не лягайте гримирани, колкото и да Ви се спи! Гримът прониква в кожата и винаги дава отражение.
 
Най-важното послание: Обичайте се! Обичайте се такива, каквито сте! Кожата ни отразява вътрешното себеусещане. Клише е, но емоционалния баланс е най-верният приятел на красотата!