БИОСТИМУЛАЦИЯ

JUVELOOK и LENISNA са хибридни хиалуронови филъри - биостимулатори, които комбинират двете предимства от незабавният попълващ ефект на HA (неомрежена хиалуронова киселина) и дългосрочната стимулация на колаген от PDLLA .

Частицата PDLLA, основната съставка на JUVELOOK и LENISNА, има ретикуларна структура, а технологията на производство на тази мрежеста структура е патентована, коeто е гаранция за нейната уникалност. Тя намира приложение в реконструкцията на тъкани, тъй като има отлична способност за възстановяване на увредените клетки и тъкани в човешкото тяло.

Иновативните инжекционни стимулатори Lenisna са предназначени за третиране на дълбоки бръчки, подобряване на стегнатостта на кожата и значителните загуби на тъкан. Това е перфектното решение при загуба на обем и позволява моделирането на различни зони от лицето, за да им възвърне свежия вид и овал на контура.

Juvelook е единственият продукт на базата на полимлечна киселина, одобрен за употреба в деликатни зони – в периорбитална (околоочен контур) , периорална ( зона около устните), чело и шия.

Продуктът действа като биостимулатор, който подпомага фибробластите, стимулира колаген синтеза и подобрява еластичността и вида на кожата.

Ефектите от терапиите с JUVELOOK и LENISNA са видими веднага след приложението. Постига се запълващ ефект благодарение на присъствието на хиалуронова киселина, а след около 2 седмици производството на колаген се стимулира от наличието на микрочастици от PLLA лактична киселина.

За оптимални резултати първоначално процедурите се препоръчват веднъж на 3 месеца,  след това се определя от периодът, в който филърите се разграждат от организма.