Д-р Анджи Чепилев

Д-р Анджи Чепилев завършва Медицински университет-София през 2021г. Доброволства в клиника ЕвроДерма от 2019г., а от 2021 е редовен член на екипа. Участвал е от българска страна в международен проект за отражението на въздуха в градска среда върху микробиома на кожата.

Съавтор на няколко научни статии и презентации за наши и международни конгреси и списания . Взема редовно участие в безплатни кампании за превенция и диагностика на рака на кожата- Евромеланома, акне, болести на косата. Преминал обучения за работа с  ALMA лазерна система, GUNAphoresis, VenusViva, CO2 лазер, Lunula laser, Verju, апарат  за селективна фототерапия, регенеративни терапии за коса с Rigenera и Sanakin.

Интересите му са в областта на кожните неоплазии, дерматохирургията, дерматоскопията. Участва в  няколко клинични проучвания .Член е на Български Лекарски Съюз (БЛС) , Българско Дерматологично Дружество (БДД),Европейска Академия по Дерматология и Венерология(EADV) .През 2021г. е зачислен за специализант в Клиника по кожни и венерически болести на Аджибадем Сити Клиник болница Токуда